HAWX 2 - GT Előzetes

A Gametrailersnek meglehetősen jó szokásaik vannak, hiszen a legjobb játékoknak ígérkező produktumoknak mindig elkészítik a videó előzetesét. Ez most sincsen másképpen, előzetesük alanya, a román Ubisoft által fejlesztett árkád repülős játék, a HAWX 2 lett.

A teljes játékszoftverbe a fejlesztők gyakorlatilag szinte egy az egyben áthozzák a HAWX  első részének minden jó tulajdonságait, így lehetőségünk lesz online kooperatív módban tolni a kampányt illetve a többjátékos csatározásoknál ismét a pörgős és jól felépített Dogfight lesz az etalon minden HAWX rajongónak.

A HAWX 2 Amerikában szeptember 4-én, míg Európában szeptember 7-én repül be a boltok polcaira, multiplatform formában, még Wii konzolra is megjelenik. De előtte még lesz lehetőségünk egy kipróbálható változat erejéig repülni kedvenc gépmadarainkkal,  amit kizárólag a PSN és Xbox Live rendszerről lehet majd letölteni augusztus 16-tól. Később pedig a PC felhasználók is elérhetik, remélhetőleg!

Azóta történt

Előzmények

  • HAWX 2 - Steamre fel!

    Elő-rendelési akció jelent meg a Steamen, már ami a HAWX 2 produktumot illeti. Aki letölti Steamen, az kap a HAWX 2 mellé egy Blazing Angels 2-őt is.

  • HAWX 2 és a multiplayer

    Az Eurogamer információkat szállított a HAWX rajongók számára, a játék többjátékos részéből.

  • H.A.W.X. 2 - Megjelenés

    A Ubisoft megerősítette repülős játékuk megjelenési dátumát.

  • H.A.W.X. 2 - debütáló videó

    Befutott a H.A.W.X. 2 debütáló videója, mi pedig mellé csaptunk még egy E3-as gameplayt is.