H.A.W.X. 2: Tovább csúszik a PC változat

Úgy néz ki, hogy ismét elcsúsztatták a Tom Clancy's H.A.W.X. 2 című harci repülőgép szimulátor PC verziójának megjelenési idejét. A játék XBOX360-ra és PS3-ra már megjelent, és egészen eddig úgy volt, hogy a PC-sek is megkapják azt október elsején. Azonban a játék hivatalos fórumán az előrendelők arról panaszkodnak, hogy a Ubisoft egy email-ben közölte velük a PC változat ismételt késését.

"Thank you for ordering on The Official Ubisoft. The release date for the preorder product has changed. The product listed below will now be available on November 16, 2010."

A fenti üzenet szerint a H.A.W.X. 2 megjelenése november 16-ára csúszott. A Steam-en szintén megváltoztatták a szeptember 30-i US megjelenést "Valamikor 2010-ben" feliratra. Az Amazon-on és a GameStop-on pedig egyáltalán nincs feltüntetve a PC verzió, pusztán csak a Nintendo Wii változatra vesznek fel előrendelést, ami a kiírás szerint november 9-én jelenik meg.

A Ubisoft hivatalosan még nem jelentette be a késést, de már több oldal szerkesztői érdeklődtek a dologról, így előbb-utóbb kiderül a teljes igazság. Persze, amint mi is többet tudunk a dologról, értesítünk benneteket.

Azóta történt

Előzmények