Halo 4 - jön a Flood

A 343 Industries megerősítette, hogy a Flood feltűnik a Halo 4-ben is. Ráadásul két új típussal is bővül a Flood ellenfelek száma. A csavar a dologban viszont az, hogy nem a singleplayer kampányban kapnak helyet, hanem a multiban. Ezzel pedig egy új multiplayer mód is debütál, ami a Halo Reach Infection módját váltja.

Képekért katt ide!

A stílusosan csak Flood névre keresztelt játékmódban 10 játékos játszhat egyszerre, de közülük ketten a Flood szerepét töltik be, és elsődleges feladatuk minél több játékos megfertőzése.

Az új játékmód mellett két új UNSC járművet is bejelentettek, az egyik a Mammoth egy szállító jármű, a másik egy BattleMech   szerű robot, felszerelve gépágyúkkal és rakétákkal.

Képekért katt ide!

A fő hír pedig nem más minthogy befejeződött a Halo 4 fejlesztése, és megerősítették a november 6-ai megjelenési dátumot. Szóval valamivel több mint egy hónap múlva a kezünkbe vehetjük az Xbox360 feltételezhetően utolsó "nagyágyúját". A csupa jó hír mellé pedig még 24 kép is társult, ami a galériában tekinthettek meg.

Azóta történt

Előzmények