GC 2016 - Az Electronic Arts konferenciája

A Blizzard után kicsivel az Electronic Arts előadásai következnek, ahol a legjobban várt címek között ott van a Battlefield 1 és a Titanfall 2. Ezek mellett minden bizonnyal láthatunk új videót a FIFA 17-ből is, és talán még meglepetéseket is kapunk majd. A konferencia 19:15-kor kezdődik.

A Live Stream  alatt az E3-nál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással a prezentációk alatt látható eseményekről. A chat 19:00-tól lesz elérhető és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A tavalyi expóhoz hasonlóan az élő chat csak link formájában lesz elérhető, hogy külön ablakban tudjátok használni.

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag a Gamescomos gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak később tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint az EA konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Azóta történt