Frissül a LEGO Brawls

Az update a tervek szerint alig egy nap múlva lesz elérhető.

A Bandai Namco Europe a minap bejelentette, hogy egy új Base Race játékmód és egy kastély témájú szint érkezik a LEGO Brawls-hoz. Ebben a gyors tempójú és akciódús bővítményben a játék már így is lenyűgöző LEGO témák és játéklehetőségek sorában a rajongók téglákat bányászhatnak, tornyokat építhetnek és lerombolhatják az ellenséges bázist, hogy győztesként kerüljenek ki a dicsőségért vívott epikus csatából!

A LEGO Brawls Base Race módjában a játékosoknak csapatként kell együttműködniük, hogy minél több téglát gyűjtsenek össze, és azokból egy óriási tornyot építsenek az ellenfél előtt. Egy a bökkenő - az ellenfél csapata is megrohamozhatja a másik csapat bázisát, hogy ellopja a tégláikat. A stratégia és az ügyesség keverékét használva a játékosoknak meg kell tanulniuk egyensúlyozni a téglák gyűjtése és az ellenséges bázis megtámadása között, ha meg akarják szerezni a győzelmet. Az új frissítés emellett számos új játékbeli gyűjthető tárgyat is bevezet a LEGO Brawls játékba, köztük 12 vár témájú LEGO minifigurát, valamint közelharci fegyvereket, powerupokat és emote-okat

A frissítés március 31-én éjféltől lesz elérhető PlayStationön, Xboxon és PC-n, valamint április 1-jén reggel 9 órakor Nintendo Switch-en.

Előzmények

  • LEGO Brawls teszt

    A bal sarokban: egy LEGO-minifigura. A jobb sarokban: egy másik LEGO-minifigura. A másik hat sarokban szintén. Vajon milyen lehet egy építőkockás verekedős játék?