Felbukkant egy Left 4 Dead 3 teaser trailer?

Frissítve:

Ahogy arra számítani lehetett, a videó feltöltője frissítette a leírást és kiderült, hogy valóban egy rajongói alkotásról van szó.

Eredeti hír:

Hosszú évek óta emlegetjük viccesen gamer körökben, hogy a Valve nem tud három számolni, hiszen a mai napig nem kaptunk sem Half-Life 3-at, sem Portal 3-at, sem pedig Left 4 Dead 3-at. Utóbbi esetében néhány hete felbukkant pár kép, ami állítólag a még be sem jelentett játékból származott (Ezek minőségéről lehetne vitázni), nem sokkal ezelőtt azonban valami érdekesebb történt. Felbukkant egy állítólagos teaser trailer, amely bár lényegi információt nem tartalmaz, azonban számos utalást tartalmaz arról, hogy egy Left 4 Dead játékhoz készült. (Rész végi csonka kéz, vagy például a térképen látható CEDA feliratok, amelyek a játék világának egyik szervezete)

Ha törölnék a videót, akkor ezen a linken elérhető a forrás

Nyilván csak találgatni lehet, hogy valós-e a trailer és az tényleg egy esetleges Left 4 Dead 3-hoz készült-e (Esetleg a Back 4 Bloodhoz), vagy csak valakinek nagyon sok ideje volt és rajongói alkotásként szivárogtattak ki a megosztókra. (Utóbbi esetben viszont remek munkát végzett az illető) Ti mit gondoltok rajongói trailer, vagy egy idő előtt kiszivárgott anyag?