A Turtle Rock bejelentette az új játékát

A Warner Bros. Interactive Entertainment, és a kritikusok által elismert Left 4 Dead készítői, a Turtle Rock Studios ma bejelentette a legújabb játékukat. A Back 4 Blood az alapoktól egy eredeti, prémium címnek készül, ami a kooperatív zombis játékok legnépszerűbb elemeit házasítja új funkciókkal, és a legmodernebb technológiákkal.

Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Turtle Rock Studios csapatával a Back 4 Blood-on, hogy új szintre emeljük a kooperatív zombis műfajt innovatív többjátékos játékelemekkel” mondta David Haddad, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke.

A Turtle Rock tehetséges csapata lenyűgöző játékokkal büszkélkedhet, és ez egy remek lehetőség, hogy velük együtt megalkossunk egy új videojáték univerzumot, kifejezetten a kooperatív zombis lövöldözős címek hatalmas közösségének. Nehéz eltúlozni, hogy milyen hihetetlen lehetőség ez a számunkra. Végre visszatérhetünk a műfajhoz, ami a stúdiónkban született meg, de ezúttal több, mint tíz évnyi plusz tapasztalattal és az évek során a fejünkben felgyülemlett rengeteg zombis ötlettel” mondta Chris Ashton, a Turtle Rock Studios társalapítója és dizájn igazgatója.

Mindezt ráadásul az üzleti világ egyik legjobbjával tehetjük meg a Warner Bros. Interactive Entertainment személyében, aki megérti fejlesztési folyamatunkat és osztja a játékosok-az-elsők mentalitásunkat. Szeretjük, ha végre bejelenthetünk valamit, mert így rögtön elkezdhetünk dolgozni a közösséggel.

Azóta történt

Előzmények