Februárban érkezik a Destiny 2: Witch Queen DLC

Fél évünk van rá, hogy felkészüljünk a játék legnagyobb kiegészítőjére, amelyben minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük a játékosoknak.

Eredetileg idén év végén érkezett volna, de végül elhalasztották 2022-re a Destiny 2-höz korábban bejelentett Witch Queen nevű DLC-t, amelyről a tegnap este folyamán újabb részleteket tudtunk meg. Egy részről kiderült a megjelenés dátuma (Február 22.), más részről pedig leleplezték nekünk a legújabb ellenfeleket, akik ezúttal a Hive soraiból kerülnek ki, viszont nem sima ellenségekként kell velük szembeszállnunk, ugyanis ugyanazokat a képességeket kapják meg mint mi, sőt saját Ghostjuk is lesz, így elpusztításuk nehezebb lesz. Savathun színre lépésével megváltoznak az erőviszonyok teljesen, de természetesen ehhez nekünk is lesz néhány szavunk, hiszen a megszokott újdonságok mellett végre kapunk egy teljesen új fegyver osztályt, sőt bemutatkozik a fegyver crafting új rendszere is, amellyel saját magunk készíthetünk eszközöket.

A nagy DLC érkezésének bejelentésével elindult a Destiny 2 Season of the Lost nevet viselő szezonja, amely az eddigi leghosszabb lesz, hiszen augusztus 24-től egészen február 22-ig tart majd, így mindenkinek lesz elég ideje arra, hogy a ránk váró feladatokat elvégezze.