Megtudtuk, hogy készül a Fallout 76

A Bethesda Twitterre tette ki a sorozatra jellemző "Please Stand By" feliratot, majd egy több mint 1 napos stream adás után leleplezték az új munkájukat.

Frissítve: Megtörtént a bejelentés, érkezik a Fallout 76, amelyhez egy rövid teaser videót is kaptunk. Hivatalos információkat még nem kaptunk, de a Kotaku értesülései szerint egy merően más, online funkciókra kihegyezett új részt kapunk.

Eredeti hír:

Több mint két éve már, hogy megkaptuk a Fallout sorozat 4. részét, így a rajongók szerint épp esedékes lenne egy folytatás bejelentésének. Az elmúlt napokban a 3. rész Switch verzióját pletykálták több helyen, de egyelőre csak annyi bizonyos, hogy készülőben van valami, a Bethesda ugyenis kitette Twitterre a szériára jellemző Please Stand By feliratot. Reményeink szerint a jövő hétvégén induló E3-on hallunk valamit egy új projektről.

Előzmények

  • Fallout 4 teszt

    A rajongók az év egyik legjobban várt játékát kapták meg a Bethesdától, amely minden szempontból hasonló, mint elődei voltak, épp ezért inkább csalódás, mint sláger. Természetesen némi innovációt azért hordoz magában.

  • Fallout Shelter bemutató (iOS, Android)

    A legújabb Fallout játék mobilra készült, és az atombunkerek működésének és lakóinak menedzsmentje legalább annyira komoly kihívás, mint kellemes kikapcsolódás.