F1 2013: Videócsokor

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a F1 2013 című játék kétféle kiadásban fog megjelenni, melyek közül a Classic Edition Bundle csomag tartalmazni fogja az 1980-as és 1990-es évek versenyzőit, autóit és pályáit. A VG247 oldal stábja a sorozat igazgatójával, Paul Jeal-lel beszélt, aki elmondta, mi teszi különlegessé a legújabb epizódot. Mellette sok játékmenet felvételt is láthattok.

A F1 2013 című játék megjelenése október 4-én várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. Végezetül szeretném felhívni az autóverseny, de főleg a Forma-1 rajongók figyelmét Ron Howard legújabb filmjére, melynek címe: Rush (Nálunk: Hajsza a győzelemért). James Hunt és Niki Lauda legendás, 1976-ban vívott küzdelmét mutatja be az alkotás, mindenkinek érdemes megtekintenie. Íme a film előzetese:

Azért említettem meg a filmet, mert a F1 2013 Classic Edition-ben ugyanazt az 1976-os Ferrari 312 T2-est is vezethetjük, melyben Niki Lauda versenyzett egykoron és amit a filmben is láthatunk. A Codemasters elmondása szerint azok kapják meg az autót, akik regisztrálnak a RaceNet oldalán. Sajnos nem tudjuk majd újrajátszani a legendás bajnokságot, mert Niki Lauda autóját csak Time Trial módban lesz lehetőségünk kipróbálni, de nosztalgiának az sem lesz utolsó.

Azóta történt

Előzmények