Ezen a hétvégén ismét ingyen kipróbálható a Far Cry 6 minden platformon

Az elért eredményeink megmaradnak, így aki úgy dönt, hogy megveszi a teljes játékot, az onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Az Ubisoft Toronto tavaly ősszel hozta el nekünk a Far Cry sorozat 6. sorszámozott részét, azonban biztos akad olyan, aki még nem vette meg a játékot. Nekik lehet jó hír, hogy az fejlesztők a minap bejelentették, ezen a hétvégén minden platformon (PC: Epic Games Launcher/Ubisoft Connect, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia) ismét ingyen kipróbálható lesz a teljes változat, de csak limitált ideig. Ezzel együtt 60%-os leárazást is kap a program, így érdemes lehet elgondolkodni a teljes változat beszerzésén.

Az ingyenes hétvége augusztus 4-től (Magyar idő szerint 20:00-tól) egészen augusztus 8-ig (20:00-ig) tart minden platformon, a PC-s és PlayStation verziók már előtölthetőek. Természetesen az elért eredményeink megmaradnak, így ha a vásárlás mellett döntünk, folytathatjuk a sztorit.

Előzmények

  • Far Cry 6 teszt

    Sokszor elhalasztották már, hogy jobb legyen, van benne több igen aranyos kutya és egy híres sorozatszínészt is leigazoltak hozzá – ezek után mi sikerülhetne félre, nem igaz?