Hirdetés

Extra opciókkal érkezik a Catherine: Full Body Switch kiadása

A Nintendo konzoljára érkező új változat premierje kicsivel több mint egy hónap múlva várható.

Hirdetés

Az ATLUS ma új előzetest adott ki a 2020. július 7-én Nintendo Switch-re érkező Catherine: Full Body-ról, ami tartalmazni fogja a játékhoz kiadott összes kiegészítőt, plusz három a Persona sorozatra utaló új szinkron opciót.

A Catherine: Full Body egy fejtörőkkel teli lebilincselő akció-kalandjáték egy érett történettel a kapcsolatok és nehéz döntések összetettségéről. A sztori központjában az elkötelezettségtől irtózó Vincent áll, aki épp válaszúthoz ért, hogy megteszi a következő lépést hosszú ideje tartó kapcsolatában, vagy mindent hátrahagy. Egy új románc csábításától kísértve Vincent egy visszatérő rémálom csapdájában találja magát, amiben blokkokból álló tornyokat kell megmásznia a túlélésért.

A Catherine: Full Body főbb jellemzői:

  • Ez a felnőtteknek szóló akció-kaland fejtörőkkel egy olyan történetet tár a játékosok elé, amiben elmerülhetnek a kapcsolatokban és ezek nehéz döntéseiben.
  • A döntések határozzák meg sorsodat a szerteágazó történetben 13 befejezéssel.
  • Kerekedj felül kihívást jelentő és addiktív fejtörőkön, hogy túléld a rémálmokat.
  • Játssz bárhol: akár Versus vagy Co-op módban, sosincs rossz időpont egy kis közös játékra.
  • Tartalmazza az eredeti Catherine: Full Body összes extra tartalmát (Catherine ’Ideal Voice’ Set, Playable Character Set, Persona 5 Joker Character & Commentary Set, Bonus Content: Hom-Rimmed Glasses)
  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények

  • Catherine: Full Body teszt

    A Catherine 2011-ben már megmutatta, hogy videojátékban is lehet a kapcsolatokról és a szexről beszélgetni – a remake pedig most ezt megfejelte egy rakás új bonyodalommal.