Exkluzív Nike kosaras cipőkkel és új MyPlayer Nation móddal frissül az NBA 2K20

A 2K ma bejelentette az NBA 2K20 x Nike Gamer Exclusive programot, ami az új MyPLAYER Nation mód és az NBA szezon kíséretében 2019. október 22-én veszi kezdetét. A program keretében az NBA 2K20 játékosoknak lehetősége lesz legfeljebb 10 pár hamarosan kapható Nike kosárlabdacipőt nyerniük MyPLAYER karakterüknek játékbeli kihívások teljesítésével.

A MyPLAYER Nation egy új szezon hosszúságú mód, ahol a játékosok egy közösség részeként MyPLAYER karakterük valódi csapatát képviselhetik más játékosokkal. Végigjátszhatják az egész NBA menetrendet, mely során a közösség egészének százalékos teljesítménye határozza meg azt, hogy nyernek vagy veszítenek.Az első kihívás 2019. október 29-én várható, míg a többi cipő az NBA szezon kulcspillanatai, köztük az NBA All-Star 2020, NBA Playoffs és NBA Finals során lesznek elérhetők.

„Tudjuk, hogy a játékosaink imádják személyre szabni MyPLAYER karakterüket és mi lehetne jobb mód a megjutalmazásukra, mint a lehetőség, hogy egy kizárólag az NBA 2K20-ben megtalálható, exkluzív Nike Basketball cipőket viseljenek” mondta Alfie Brody, a 2K globális marketing osztályának alelnöke.

„Alig várjuk, hogy lássuk a rajongókat, ahogy teljesítik a kihívásokat a cipők feloldásáért.

Előzmények

  • NBA 2K20 teszt

    A kosárlabdás egyeduralkodó idén is hozza az elvárt minőséget, grafikája és játékmenete rengeteget lépett előre, de sajnos a fejlődési lépcsők pénzforgalommal való megválthatósága megmaradt.