Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
Szerintem offline fasza a játék, 16 volt talán a legjobb ebben, előtte meg a 13 és a 14 volt kultikus, de azokat már nem igazán ajánlom. 17, 18 kalap trágya elvileg, azokkal nem játszottam. Nem rossz ez a 20 offline, mindegyikben vannak ilyen apró idegesítő dolgok, egyik sem lesz tökéletes.
-
jwauer
csendes tag
Idei ev volt az elso hogy elkezdtem jatszani 2k jatekkal, a 2k20-t sikerult jo aron beszereznem es adtam neki egy probat. Szerintem jopar sort megtoltene azon dolgok listaja amik nem jottek at benne, jatekmenet kiforratlansag, matchmaking, a merkozesek amikor a jatek donti el hogy " te most itt nem fogsz nyerni" es az hogy amikor megvettem egy 20 gigas fixxel inditottak es vilag osszes penzet elkolthettem volna arra hogy elore jussak es elvezzem a jatekot teljesen. Hozzateszem azert bennem is biztos van hiba, de az online reakciok is inkabb az en meggyozodesemet erositik meg. A beismeres viszonylag egyszeru, online komptetiven nem akarok jatszani De itt jon a 20 forintos kerdes amiben remelem valaki tud segiteni - leginkabb akik az elmult par evben jatszottak 2k-vel.
Melyik 2k szamithat ilyen szempontbol egy jo vetelnek ha offline akar az ember a legjobban ervenyesulni? 17, 18, 19? Nem akarok heti pontokkal uzerkedni csak azert hogy leulhessek normalis mygm-et, myleaguet jatszani..
-
Corleone33
senior tag
bocsi ha nagyon utólag válaszolok
azzal majd számolj hogy 2k széria esetében olyan egy évig hagyják fenn a szervereket mielőtt lecsapják azt, szóval ha online akarsz 2k19-ben játszani akkor használd ki az időt.
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
nmate91
tag
22 órám van benne, elkezdtem online meccseket nyomni, de borzalmas a matchmaking, olyanokkal dob össze akik 300 órát raktak a játékba már. Nagyjából tartottam ellene ilyen 70-55-re kaptam csak ki, de full Pink Diamond csapattal Curry & Paul backcourttal szétdobnak, teljesen irreálisan élvezhetetlen lesz multiplayerben a játék, miközben nekem max diamond játékosok vannak.
Illetve baromi idegesítő a shotmeter, wide open, slightly late, diamond Jermaine O'neal midrange gyűrűről lefelé pattan, majd ő Curryvel dob egy triplát majdnem a logóról.Viszont offline szerintem semmi baj.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Valaki játszik ezzel? Xbox one-ra keresek squadot, embereket akivel lehet parkozni.. pg, offensive threat
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
d4nturk
csendes tag
akkor a 2K is beállt a sorba, hogy évről évre gyatrább a régi sikerekre alapozó játékot dobnak ki. Kár érte.
Már a 19-ben is úgy éreztem, hogy elveszett a régi "varázs".."Sose nyomjá' full kretént! Nem hiszed el? Kérdezd Sean Penn-t 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén volt. Oscar bácsi meg nem gyütt."
-
d4nturk
csendes tag
Van értelme 2K19-ről váltani vagy inkább next time?
"Sose nyomjá' full kretént! Nem hiszed el? Kérdezd Sean Penn-t 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén volt. Oscar bácsi meg nem gyütt."
-
szkorhetz
őstag
A MyGM mód teljesen tönkre lett cseszve, pedig nekem messze a kedvenc módom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- Onexplayer X1 11" 64GB DDR5 RAM 4TB SSD Intel Ultra 7 155H GAMER konzol handheld pc laptop atomerőmű
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -SW-HOGWARTS-CRASH BANDICOOT FRISSíTVE 01.19.