"Emberhúst" küldött az EA a Kotaku.com tudósítójának

Egy meglehetősen bizarr csomagot kapott a minap a Kotaku.com oldal egyik tudósítója, Brian Crecente, melyet az Electronic Arts küldött neki a Bulletstorm közelgő megjelenésének alkalmából. A játék a brutális kivégzéseket fogja leginkább díjazni, ennek függvényében elég sok alkalommal csak véres cafatok maradnak ellenfeleinkből.

A promóciós csomag egy ilyen kivégzett ellenfél által hátrahagyott maradványokból állt, ami tartalmazta az elhunyt katonából maradt húscafatokat, annak dögcéduláját, napszemüvegének maradványait, ruhafoszlányokat, valamint különböző lőszereket és gránátrepeszeket.

A képet látható termék gyártója a "Burgerstorm" nevű vállalat, az akciós áron kínált, fél kilónyi "emberhúsért" pedig 25.99 dollárt kellett fizetnie a címzettnek, akinek a neve egyébként szintén megtalálható a csomagoláson.

A csomaghoz mellékelt biztonsági útmutató szerint a terméket kéretik a megfelelő óvintézkedések betartása mellett felnyitni. Az elhalálozás módjától függően ugyanis a hús nyomokban radioaktív sugárzást, mérgező gázokat és biológiai fegyver által okozott baktériumszennyeződést, esetleg repeszdarabokat is tartalmazhat.

Az elképedt újságíró végül a kellő védőfelszerelést beszerezve sikerrel kinyitotta a csomagot, amiben megtalálta az Electronic Arts által küldött promóciós anyagokat egy USB pendrive-on.

Előzmények