Elkészült a Final Fantasy XIII nemzetközi verziója

A Final Fantasy XIII Japánban már megjelent PS3-ra, de a nemzetközi piacra szánt multi-platform verzió nem érkezik meg a nyugati közönséghez márciusig. Annak ellenére sem, hogy a Square Enix tegnap bejelentette, hogy már elkészültek a játék tengerentúli változatával is.

"Sajnálom, hogy várnotok kell, pedig már készen vagyok."

A hivatalos oldalon az európai játékosoknak szánt online hírében a játék igazgatója, Motomu Toriyama bejelentette: "A Final Fantasy XIII tengerentúli verziója végre elkészült!" - majd elnézést kért a hosszú várakozásért, és elmondta, hogy a fejlesztők jelenleg újévi szabadságukat töltik Japánban, amíg a Master Disc jóváhagyására várnak.

"A játék tengerentúli verzióját egyszerre fejlesztettük a japán nyelvűvel, hogy biztosak legyünk abban, hogy a japán nyelvű változat kiadási dátuma után olyan hamar jelenhessen meg, amennyire csak lehetséges."

Ezt követően elmondta, hogy az angol nyelvű változatban a karakterek mozgását teljesen szinkronba hozták a nyugati normákkal ("nyugatosították"), így még látványosabbak lettek az animációk.

"Ne legyetek felháborodva. Meglátjátok majd az igazságot, ha a kezetekbe fogjátok. Még egy kicsit legyetek türelmesek, amíg el nem jön a "Háború napja a Végzet ellen"."

Azóta történt

Előzmények