Elkaszálták az Anthem 2.0-t

Az erőforrásokat inkább a Dragon Age-re és a Mass Effectre, valamint a Star Wars: The Old Republic támogatására fordítják.

A 2019-ben megjelent Anthem sajnos nem igazán olyan lett, amilyennek sokan elképzelték, azonban úgy tűnt, hogy a Bioware és az Electronic Arts próbálnak valami komolyabbat javítatani a játékon. A fejlesztők tavaly februárban jelentették be, hogy teljesen átdolgozzák a programot, lényegében egy 2.0-s kiadást kapunk tőlük, azonban a kezdeti lelkesedésből hamar lecsökkent, hónapokig semmi hírt nem kaptunk a témában. Alig két hete ütötte fel a fejét egy pletyka, miszerint nem folytatódnak a munkálatok, a minap pedig ezt hivatalosan is megerősítették, így az Anthem 2.0 lényegében már nem fog elkészülni, a teljes projektet elkaszálták.

A hivatalos oldalra kitett bejegyzés szerint tudják, hogy sajnos ezzel csalódást okoznak a közösségnek, azonban az erőforrásokat a következő Dragon Age-re, a készülő új Mass Effectre, valamint a Star Wars: The Old Republic frissítéseire fordítják a jövőben.

Előzmények