Elkaszálták az Amazon már megjelent, majd béta fázisba visszaküldött játékát

A Crucible mondhatni szörnyű formában jelent, a fejlesztők megpróbálták azt, hogy helyrepofozzák, ám végül úgy döntöttek, hogy elengedik a programot.

Az Amazon Games, illetve a Relentless Studios idén májusban hozták el nekünk PC-re a Crucible című, free-to-play TPS programot, amely a nyáron azzal került be a hírekbe, hogy olyan kevesen játszanak vele, hogy komplett játékmódokat szüntettek meg benne. A végeredmény az lett, hogy az Amazon visszavonta a megjelenést és ismét zárt béta fázisba küldte a projektet, de végül a végzet így is elérte a problémás alkotást. A minap jött a bejelentés, hogy teljesen alkaszálják azt, a fejlesztéssel leállnak, akik esetleg valamilyen oknál fogva valódi pénzt költöttek el benne, azok teljesen visszaigényelhetik a teljes összeget. Az indoklás nyilván nem meglepő, az alkotók elmondása szerint nem látják azt, hogy a Crucible fenntartható lenne, így a szervereket november 9-én bezárják.

Az Amazon jelenleg többek között a New Worlds című MMORPG-n dolgozik, amely hivatalosan valamikor jövőre jelenik meg, remélhetőleg abba több munkát ölnek és nem jut végül a Crucible sorsára

Előzmények