Elérhető a Football Manager 2022 korai hozzáférésű bétája PC-n

Akik előrendelték a programot PC-re, azok már a tegnapi naptól hozzáférnek a játékhoz.

Elérhető a Football Manager 2022 béta verziója korai hozzáéréssel a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül, lehetőséget adva a jövő futball menedzsereinek, hogy megelőzhessék a vetélytársaikat. Mindenki, aki előrendeléssel megvásárolta korábban a játékot a SEGA által jóváhagyott digitális viszonteladóktól, a tegnapi naptól letöltheti a játékot a Steam vagy az Epic Games felületeiről és elkezdheti építeni karrierjét. Azok, akik még nem vásárolták meg előrendeléssel a játékot, nem kell, hogy kétségbe essenek: a mai naptól a játék hivatalos megjelenéséig, november 9-ig lehetőségük van megvásárolni azt a kijelölt digitális boltokban, így ők se fognak lemaradni.

A Football Manager 2022 új és progresszív lehetőségeket tesz elérhetővé a játékosok számára, hogy megtalálják a csapatuk ideális összeállítását, a menedzselés megfelelő formáit, mely illeszkedik egyéni stílusukhoz is, hogy a végén egy sikeres, jól mákodon klubot mondhassanak magukénak.

A menedzserek kezében most minden eddiginél nagyobb irányítás áll a rendelkezésükre a pályán és a pályán kívül egyaránt. Mindezeket kiegészíti egy fejlesztett meccs élmény, különböző analitikák nagyobb pontossága és elérhetősége. Még több adat, még több információ és részletes javaslatok a háttércsapattól. Mindezek elérhetőek lesznek a menedzserek számára.

Ha ez még nem lenne elég, a mesterséges intelligencia is fejlesztésen esett át, így a meccsek realisztikusabbá váltak, továbbá új motort is kapott a játék, ami tovább emeli a vizuális elemek minőségét. Mindezek kiegészülnek egy új Data HUB rendszerrel és a Transfer Dealine Day mechanikával és a Staff Meeting lehetőséggel, mely megengedi a menedzserek számára, hogy a háttér csapattal még szorosabban együttműködve vezesse a csapatot a siker felé. Elmondható tehát, hogy a játék realizmus terén abszolút új magaslatokba emelte a szériát.

Azok az eredmények, amiket a menedzserek egyjátékos módban érnek el a korai hozzáférésű béta során, a játék novemberi 9-i indulása után is megmaradnak, így nem kell újra kezdeniük a csapatuk fejlesztését.

Előzmények