November elején jön a Football Manager 2022

A PC-s és Xbox tulajok számára egyből elérhető lesz a játék a Game Pass rendszerében.

A futball nem csak arról szól, ki nyeri meg a meccset és ki a legjobb. A sikerhez vezető út a lényeg, amikor a szurkolók együtt örülnek vagy sírnak a csapattal, a küzdelem és a kitartás számít. Pontosan ez az, amit a Football Manager 2022, a Sports Interactive és a SEGA közös játéka igazán ért. A Football Manager legfrissebb kiadása november 9-étől lesz elérhető a játékosok számára.

Szintén visszatér a Football Manager Xbox Edition a rendkívül sikeres tavalyi kampány után. Teljes mértékben az Xbox rendszerére szabva, az FM22 Xbox Edition a PC és Mac verziókkal egyidőben fog érkezni. Az FM22 és az FM22 Xbox Edition elérhető lesz az Xbox Game Passon keresztül a megjelenés napjától kezdve. A játék történetében először, a PC-s játékosoknak lehetősége lesz az Xbox Game Pass alkalmazáson keresztül hozzáférni a játékhoz, míg a konzolos játékosok a kanapé kényelméből intézhetik csapatuk minden ügyét, az FM22 Xbox Edition konzolon. A felsorolt opciók elérhetőek lesznek az Ultimate szintű Xbox Game Pass felhasználók számára.

Miles Jacobson, a Sports Interactive stúdió direktora úgy fogalmazott: „Az FM22 új területeket hódít meg a futball menedzser műfajban, mivel már az első napon az Xbox Game Pass részévé válunk. A tavalyi Xboxhoz való visszatérésünk sikere minket is meglepett, és örömünkre szolgál bővíteni a Microsofttal kötött partnerségünket, hogy a Game Pass tagok is megtapasztalhassák, milyen érzés igazi futball menedzsernek lenni.”

Az FM22 új, progresszív módszereket és lehetőségeket nyújt a menedzserek számára, hogy megtalálják a győzelemhez szükséges pluszt a csapatukban, és ezzel felvéssék a nevüket a történelem legnagyobb futball menedzsereinek sorába. A következő hetekben sok újdonságot fog megosztani a fejlesztői csapat a játékkal kapcsolatban a közösségi médiában, illetve a Football Manager honlapján. Azok az előrendelők, akik a mai naptól kezdve előrendelésben vásárolják meg a játékot – egészen a játék hivatalos kiadásáig – PC platformon, 10% kedvezményben részesülnek, illetve lehetőséget kapnak rá, hogy korai hozzáféréssel, a többiek előtt kezdhessék el építeni a karrierjüket.

A jövőben várható a fejlesztők részéről a bejelentés a Football Manager 2022 Touch megjelenésével kapcsolatban is, mely a Nintendo Switch-re való visszatérés fontos része. Ugyanígy várható a Football Manager 2022 Mobile (iOS és Android) megjelenése is, mely szintén az új szezonnal egyidőben, november 9-én várható. Erről bővebben októberben várható információ a fejlesztőktől.

Azóta történt