EA Klasszikusok féláron, november 1-15. között

Az Electronic Arts játékok most elképesztően olcsón vásárolhatók meg. November elseje és tizenötödike között összesen 14 darab játék kapható 50%-os árengedménnyel, majdnem minden üzletben. A teljes lista a következő:

Battlefield 2 Complete Collection: A modern kori FPS mellett az alábbi kiegészítők találhatóak a csomagban: Special Forces Expansion Pack, Euro Force Booster Pack és Armored Fury Booster Pack. 1990 Ft.

Battlefield 2142 Deluxe Edition: A Battlefield 2142 alapjáték mellett a következőket tartalmazza: Battlefield 2142: Northern Strike, és egy új térkép, Highway Tampa. 1990 Ft.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight: 2062-ben az emberiség a pusztulás szélére került. A tibérium, a földön kívülről érkezett kristály, amely évtizedek óta fertőzi a Föld felszínét és több éves, pusztító háborút szított a Global Defense és Nod Testvériség között, kis híján lakhatatlanná tette már a bolygót. 1990 Ft.

Crysis Maximum Edition: A teljes Crysis világ egy dobozban: Crysis, Crysis Warhead, Crysis Wars, mindössze 1990 Ft.

Dragon Age: Vérvonalak: Az emberiség túlélése a sors által kiválasztottak kezében van. Egy Szürke Kamarás vagy, egyike az utolsó, ősi védelmezők rendjének, akik évszázadokon át óvták a földeket. Egy bizalmasod egy kritikus csatában árult el, le kell vadásznod őt és igazságot kell szolgáltatnod. 1990 Ft.

Dragon Age kiegészítő: Eszmélés: Kiegészítő csomag a Vérvonalak című játékhoz, melyben a kalandok folytatódnak. Használatához az alapjáték megléte is szükséges! 1990 Ft.

FIFA 2010: A FIFA 2010 alapvető újításokat hoz a játékmenetbe érzékenység és intelligencia tekintetében, továbbá a Menedzser mód teljes átalakítását, 50 alapvető módosítást is beleértve. 1990 Ft.

Harry Potter és a Félvér Herceg: A Harry Potter és a Félvér Herceg játékban Voldemort egyre jobban hatalmába keríti a mugli és varázslóvilágot, Roxfort már nem egy biztonságos hely. Harry úgy véli, hogy a kastély falain belül is veszély leselkedik rá, de Dumbledore inkább a végső csatára készíti fel őt. 1990 Ft.

Lord of the Rings: Conquest: Ragadj pengét, íjat vagy botot és indulj J.R.R. Tolkien világának csataterére. Küzdj akár a jó vagy a gonosz oldalán. Ebben a terjedelmes egyjátékos küldetésben először teheted fel a kérdést: "Mi lesz ha Frodó nem tudja elpusztítani a gyűrűt?" 1990 Ft.

Mass Effect 2: A trilógia második részében a fennmaradásért küzdő emberi fajt minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti. 1990 Ft.

Medal of Honor 10th Anniversary: Az összes PC-s Medal of Honor játék egy csomagban! Medal of Honor Allied Assault és kiegészítői, Pacific Assault és Airborne. 1990 Ft.

Need For Speed Shift: Kapcsolj a legmagasabb sebességbe! A korunk motorsportját tükröző, valódi vezetési élményt kínáló Need for Speed SHIFT játékot versenyzők készítették versenyzőknek. 1990 Ft.

Need For Speed Undercover: Sosem gondoltad, hogy egyszer így alakul: rád vadásznak a nagy üldözésben. De vadász vagy te is. Most mindent kockára kell tenned a volán mögött, hogy beépülhess egy kíméletlen nemzetközi gengszterbandába, és megadd a kegyelemdöfést a rossz fiúknak. 1990 Ft.

The Saboteur: A nácik által megszállt Franciaország egyedien megalkotott modelljében harcolhatsz, vándorolhatsz és vadászhatsz esküdt ellenségeidre, akik mindenedtől megfosztottak. 1990 Ft.

Azóta történt

Előzmények