Dragon Age II: Újabb látványos képek érkeztek

A mai napon ismét megtudhattunk egy pár újabb információt a hamarosan megjelenő Dragon Age II című játékból, azonban ezen értesülések sokakat az előrendelésük visszamondására bírták, hiszen nagyon úgy fest a dolog, hogy a Dragon Age II még az Origins-nél is sokkal kevesebb szerepjáték elemet fog tartalmazni.

A BioWare ennél a résznél még inkább a látványos akcióra és egyszerű játékmenetre koncentrált, úgyhogy egy RPG rajongó szemében a Dragon Age II már egyszerűen csak egy szimpla kaszabolós akciójátéknak tűnik.

Azonban hogy legyen némi pozitív hír is a játékkal kapcsolatban, a BioWare oldalára felkerült pár vadonatúj kép, melyeken főleg a harc dominál. Annyi bizonyos, hogy a játék látványára nem lehet panaszkodniuk azon keveseknek, akik megveszik majd a program PC verzióját.

Személy szerint én is úgy ismerem a BioWare-t, mint akik nem adnak ki összecsapott játékot a kezeik közül. Az eddig napvilágra került értékelések mindegyike 9/10-es pontszámmal jutalmazta a Dragon Age II-t, így ha másban nem is, abban biztosak lehetünk, hogy a készítők tudták, hogy mit csinálnak. Az új képeket megtekinthetitek az alábbi galériában:

Dragon Age II képgaléria

Azóta történt

Előzmények