Dragon Age: Dawn of the Seeker anime előzetes

A Dragon Age: Redemption című websorozat után (Akit érdekel, az előzményeknél megtekintheti őket) egy másik film is készül a népszerű RPG játék alapján. Ezúttal azonban nem élőszereplős alkotás lesz, hanem egy animációs film, pontosabban egy anime.

Akik nem járatosak az anime világában, azok számára elmondom, hogy a japán kultúra egyik meghatározó műfaja ez, ami nem tévesztendő össze a nyugati értelemben vett rajzfilmekkel. És habár a Dragon Age: Dawn of the Seeker egy CGI (számítógéppel készített) alkotás lesz, magán fogja viselni az anime stílusjegyeit is, így azoknak, akik szeretik a műfajt, biztos tetszeni fog. Persze akik szerették a játékot, de még nem néztek animét, ők is megtekinthetik, hiszen lehet hogy pont ennek hatására fogják megszeretni a japán stílusú animációs filmeket.

A Dragon Age: Dawn of the Seeker című anime várható premierje a videó alapján 2012. február 7-én lesz. Az előzetes alapján ígéretesnek tűnik, már csak az a kérdés, hogy egy teljes mozifilmet vagy csak egy OVA-t * fogunk kapni.

* = Az OVA (Original Video Animation) egy olyan anime típus, amit nem vetítenek le mozikban, hanem egyből DVD vagy Blu-ray lemezen adják ki.

Azóta történt

Előzmények