2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Dinamikus zenékkel jön az NBA 2K20

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az ősszel érkező folytatásban rengeteg számot kapunk, de ez csak a kezdet, a megjelenés után további dalok várhatóak.

Hirdetés

A 2K a minap bejelentette, hogy felfedte az elmúlt 18 év legjobban értékelt és legsikeresebb NBA videojáték szimulátor sorozatának következő része, az NBA 2K20 a széria eddigi legnagyobb, 50 számot tartalmazó zenei repertoárjával érkezik olyan előadóktól, mint Drake, Meek Mill, Billie Eilish, Post Malone és a néhai Nipsey Hussle. A számokat a 2K válogatta össze a UnitedMasters jóváhagyásával, ami egy új ipari alternatíva a független művészeknek, melyet a legendás zenei vállalkozó és üzletember, Steve Stoute alapított. Az év során a repertoár további számokkal fog dinamikusan bővülni a hip-hop, R&B, elektronikus, pop és rock műfajokból.


A képre kattintva belehallgathatnak az érdeklődők a zenékbe a Spotify felületén

„Az NBA 2K a kultúra és sport központjává vált a videojátékos közösség számára, melynek sikerében nagy szerepet játszanak a zenék” mondta Steve Stoute, a Translation és a United Masters alapítója és CEO-ja.

„A zene az NBA 2K élmény egyik központi eleme, és minden évben keményen dolgozunk azon, hogy a kosárlabda kultúrát tükröző, valamint a 2K játékosokat inspiráló számokat válogassunk össze” mondta Alfie Brody, az NBA 2K marketing alelnöke.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.