Diablo III: Reaper of Souls - Hónap végén indul az előtöltés

A hivatalos oldalon jelentette be a Blizzard közösségi menedzsere, Stephany Johnson, hogy már január végén elkezdhetjük előtölteni a Diablo III: Reaper of Souls című kiegészítőjének extra tartalmait. Ez annyit jelent, hogy a megjelenéskor már csak aktiválnunk kell azokat, nem kell órákat várni a letöltésre az akkor még valószínűleg túlterhelt szervereken.

Stephany azt is elmondta, hogy az előtöltés teljesen automatikus lesz, vagyis nekünk semmit sem kell csinálnunk. Ennek oka, hogy - akárcsak a Blizzard többi játékainál - egy kiegészítő előtti patch fog érkezni. A 2.0.1 javítás már tartalmazni fogja a Reaper of Souls fájljait, vagyis mindazt az adatot, melyet majd a lemezeken adnak ki megjelenéskor.

Stephany Johnson annyit még hozzáfűzött - azok kedvéért, akik nem teljesen értették a fentebb elhangzottakat -, miszerint ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek automatikusan előtöltődik a Reaper of Souls tartalma. Ez pusztán egy lehetőség, melyet a Battle.net asztali alkalmazás opciói között lehet bekapcsolni. Aki él vele, annak pár héten belül elkezdi a háttérben letölteni a 2.0.1-es javítást a Battle.net alkalmazás, így mire élesedik a patch, már csak telepítenie kell azt. De aki kikapcsolja ezt a lehetőséget, az megjelenéskor ugyanúgy megkapja a frissítést, akárcsak eddig.

A kiegészítő-exkluzív tartalmak - mint például a Crusader kaszt, az Act V, valamint az Adventure Mode - csak megjelenés után válik elérhetővé, és akkor is csak abban az esetben, ha megvásároltuk a Reaper of Souls-t. A megjelenés március 25-én várható PC-re, PS4-re és Macintosh-ra. A digitális normál kiadás ára 40 euró, míg a Deluxe változat 60 euró áron rendelhető.

Azóta történt

Előzmények