Destiny - fajok és karakter osztályok

A Bungie az Eurogamer-nek adott interjújában a Destiny-ben megtalálható fajokról és karakterosztályokról beszélt. Elmondták, hogy a játékban eddig három játszható faj található meg: "Awoken", "Ember" és "Exo".

Az Awoken-ek létrehozásánál a Bungie olyan kitalált lényekből merített ihletet, mint a vámpírok, szellemek, angyalok vagy éppen az elfek. A fejlesztők úgy jellemzik őket, mint egzotikus, szép és titokzatos lények.

A második faj - az Emberek. Akik megmaradtak az emberi fajból egyesültek a Föld utolsó városában, amely az Utazó védelme alatt áll. Az embereket a fejlesztők kegyetlen és naiv fajként jellemzik és megalkotásuknál a Bungie akcióhősök és olyan sportsztárok képeit használta fel, mint David Beckham.

Végül a harmadik faj - az Exo. Baljós, erős és könyörtelen hadi gépekként jellemzi őket a Bungie. Megalkotásuknál a fejlesztők a Halo-ból megismert Master Chief-re, terminátorokra, valamint élőhalottakra összpontosított.

Bebizonyosodott, hogy a Bungie egy negyedik fajon is dolgozik - a nemes és bölcs Tigrisembereken, amelyek megalkotásáról majd a hír végén nézhettek meg egy videót.

A faj kiválasztása után lehetőségünk lesz megváltoztatni karakterünk külsejét: kiválaszthatjuk a nekünk tetsző hajat, tetoválást és egyéb kiegészítőket. Már arról is halhattunk, hogy a játékban háromféle karakterosztály lesz majd megtalálható: a "Titan", a "Hunter" és a "Warlock".

A Titan a jövő katonája. Megalkotásánál a fejlesztők sci-fi filmekben látható űrbéli páncélos katonákat vettek alapul. A Hunter, egy fejvadász, amelyet a western filmek ihlettek és kopott ruhát és köpenyt visel. A Warlock pedig egy varázsló, amely rengeteg fejtörést okozott a fejlesztőknek, mert nem tudták eldönteni, hogy milyen legyen a fő fegyvere ennek a karakter osztálynak. Végül úgy döntöttek, hogy a legjobb az lesz, ha a kardot választják.

A Destiny pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de valószínűleg a jövő évben fog csak megérkezni, az eddigi célplatformok pedig az Xbox360, a PlayStation 3 és a PlayStation 4.

Azóta történt

Előzmények