Dead Island 2 - Már tudjuk, hogy mikor érkezik a következő kiegészítő

A SoLA névre keresztelt DLC jövő hónapban debütál, befutottak az első képek.

Több mint tíz évnyi várakozás után tavaly áprilisban végre debütált a Dead Island 2, amely apróbb hibái ellenére is meglepően szórakoztató alkotás lett, mi is kifejezetten szerettük. Már a megjelenés előtt tudtuk, hogy a készítők sztori DLC-vel is készülnek a játékhoz, ennek első felvonása (Haus) novemberben végre elérhető lett, hamarosan pedig érkezik a következő bővítmény. A SoLA-ban egy zenei fesztivál helyszínére látogathatunk el egy segélykérő üzenetet követve, ott azonban a már lassan megszokott élőhalottak tömege vár ránk. Természetesen találkozhatunk eddig nem látott ellenségekkel, akik még jobban megkeserítik az életünket, ellenük pedig új fegyverekkel vehetjük fel a harcot. Az első trailerrel még várnunk kell, viszont a készítőknek köszönhetően kaptunk néhány friss képet.

[+]

A Dead Island - SoLA a tervek szerint jövő hónapban, pontosabban április 17-én debütál PC-n (Epic Games Store), PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en.

Előzmények

  • Dead Island 2 beszámoló

    Közel tíz évvel a bejelentés után végre megérkezett a zombis sorozat második sorszámozott része, amely Los Angelesbe teszi át a zombihadsereget és az ellenük harcoló túlélőket.