Csak jövőre jelenik meg a Dying Light

Habár a Dying Light című zombis FPS játéknak eddig sem volt bejelentett megjelenési dátuma, de a készítők szerették volna még idén kiadni azt. Ám ez most már nem fog összejönni, a Techland ugyanis nemrég bejelentette a hivatalos oldalon, hogy a Dying Light csak jövő februárban fog megjelenni.

A halasztás oka az volt a készítők szerint, hogy szeretnének egy valóban innovatív, teljesen nyílt világgal rendelkező játékot létrehozni. Amikor elkezdték a munkát, még úgy tűnt, tartani tudják az idei megjelenést, ám ahogy teltek a hónapok és egyre-másra jöttek a jobbnál-jobb ötletek, rájöttek, hogy választaniuk kell: vagy kiadják idén a játékot és feláldozzák az ötleteik felét, vagy pedig elhalasztják a megjelenést és valóban olyanná alakítják a programot, amilyennek tervezték.

A Techland ígérete szerint azzal, hogy csak jövőre jelenik meg a játék, immár nem kell kompromisszumot kötniük egyik platformon sem, így minden tekintetben olyan kiemelkedő programot fogunk kapni, amire bőven megéri majd várni. Elmondták azt is, hogy az idei E3 2014 rendezvényen egy nagyobb előzetest kapunk a játék újdonságaiból, valamint az azt követő hónapokban szintén részletes információkkal fognak ellátni minket a programot illetően.

A Dying Light című FPS játék megjelenése 2015. februárban várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények