Csak 30 FPS mód lesz konzolokon a Gotham Knights-ban

Ha PlayStation 5 vagy Xbox Series X/S platformokon tervezünk játszani, akkor is be kell érnünk az alacsonyabb képfrissítéssel.

Alig egy hét van már csak hátra, és hivatalosan is elrajtol a Gotham Knights, amely az elmúlt órákban egy elsőre furcsának tűnő pletykát kapott. A szóbeszédek szerint ugyanis a játék konzolokon nem kapja meg a mostanában szokásos Quality/Performance kapcsolót, azaz nem válthatunk a szebb grafika, vagy a magasabb képfrissítés között, újgenerációs konzolok is kizárólag 30 FPS módban fut a program. Meglepő módon a hivatalos válaszra sem kellett sokat várni, a fejlesztők Discordon megerősítették, hogy ez valóban így van, indoklásként pedig a játékban található funkciókat adták meg. Furcsa döntés, de így érthető, hogy végül miért kaszálták el az előző generációs kiadásokat, azok teljesítménye a belsős tesztek alatt kifejezetten szörnyű lehetett tippünk szerint.

A Gotham Knights október 21-én jelenik meg világszerte PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon, valamint PC-n.

Azóta történt

  • Gotham Knights beszámoló

    Megérkezett a nyílt világú szuperhősös akciójáték, amelyben a híres bőregér utódait irányítva kell megmentenünk a káoszba fulladó Gothamet.