Csak 2019-ben jelenik meg a Code Vein

Eredetileg szeptemberben jött volna a játék, de végül elhalasztották a premiert a következő évre.

Hosszú hónapok óta vártuk, hogy a Bandai Namco bejelentse végre a Code Vein megjelenési napját, amelyet végül az E3 előtt meg is kaptunk tőlük. Úgy tűnik azonban, hogy a csapat mégsem tudja tartani a tervezett szeptemberi premiert, ugyanis néhány órája érkezett a hivatalos megerősítés, hogy elhalasztják a sokak által várt játék érkezését 2019-re.

Hervé Hoerdt, a BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Marketing and Digital osztályának alelnöke ezt nyilatkozta a bejelentésről:

„A rajongóinktól rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a CODE VEIN korai változatának kipróbálását követően. Ennek eredményeként, hogy túlszárnyalhassuk a már most is magas elvárásaikat úgy döntöttünk, hogy eltoljuk a CODE VEIN megjelenését, hogy tovább csiszolhassuk a játékot. Természetesen nehéz volt meghozni ezt a döntést, de reméljük, hogy a rajongók a végleges változat kipróbálásakor egyetértenek majd, hogy jól tettük. Ebből adódóan a fejlesztési munkálatok folytatásával a CODE VEIN az idei Gamescomon sem lesz jelen, de hamarosan újabb kipróbálási lehetőségeket jelentünk be.”