Crytek: A kiszivárgott Crysis 2 verzió nagyon csúnya és bugos

A Crytek producere, Nathan Camarillo jelentette ezt ki nemrég, állítása szerint a torrent oldalakra felkerült Crysis 2 béta verzió valójában egy olyan csúnya build, amit egyáltalán nem szándékoztak még megmutatni az embereknek.

Elmondása szerint számukra azért is nagyon megrázó élmény volt a játék kiszivárgása, mert nagyon büszkék az immár elkészült játékra és annak minőségére. Örültek annak, amit elértek, amit sikerült elérniük, és erre kiszivárgott a Crysis 2. Ráadásul még csak nem is a végleges verzió került ki, állítása szerint ugyanis a kikerült béta még a januári állapotokat mutatja.

Márpedig Camarillo szerint egy olyan programnál, amin 250 ember megfeszített tempóval dolgozik, még egy pillanat alatt is bugok ezreit képesek kijavítani. Tehát a kikerült példány egy valójában olyan bugos és csúnya verzió volt, amit egyszerűen nem akartak még senkinek sem megmutatni.

Hozzátette azt is, hogy azért is nagyon idegesek, amiért valaki kiszivárogtatta a történet első 25 percét egy videó formájában. Ugyanis ők azt akarták, hogy azt majd egy mozifilmszerű élményként éljék át a játékosok, amikor először indítják el a Crysis 2-t. Nem azért titkolóztak eddig a történetről, mert nem akarták elárulni, hanem egyszerűen csak úgy szerették volna, ha egyben tapasztalhatják meg a játékosok a végleges játékban.

Azzal zárta a mondandóját, hogy még a játék töltőképernyőinek is jelentősége lesz a sztori szempontjából, márpedig ha valaki letölti és megnézi ezeket külön, úgy az alapján hoz majd rossz döntéseket, hogy a játék bugos. Így azután a játékos azt fogja gondolni, hogy "Ó, hogy mennyi hiba van ebben a játékban, amivel játszani szeretnék. Nagyon bugos, így biztosan nem fogom megvásárolni".

Azóta történt

Előzmények