Crytek: Csalódottak, amiért kiszivárgott a Crysis 2 bétája

A Crytek főnöke, Cevat Yerli egy üzenetben közölte ezt a rajongókkal a Crysis 2 hivatalos oldalán. Elmondása szerint a fejlesztőknek szánt, befejezetlen változat kikerülését követően a német fejlesztőket elárasztották az együtt érző játékosok támogató kommentárjai.

"Mint arról mostanra már bizonyára ti is hallottatok, a Crysis 2 egy korai, befejezetlen verziója kiszivárgott az internetre. És habár ez az esemény mélységesen csalódottá tett minket, de azóta a közösségünktől, azaz tőletek kapott támogató üzenetek valósággal elhalmoztak bennünket," - írta Cevat Yerli.

"Biztosíthatunk benneteket, hogy eme szerencsétlen incidens ellenére a PC-s játékipar nagyon is fontos a számunkra, és a Crytek számára mindig fontos lesz az a jövőben is. Továbbra is arra összpontosítunk, hogy az igazi és becsületes rajongóink számára nagyszerű játékélményt biztosítsunk. Reméljük, hogy ti is legalább annyira élvezni fogjátok a Crysis 2 PC verzióját, mit mi, akik úgy gondoljuk, hogy jelenleg ez a legjobb PC-s játékunk." - fejezte be a Crytek főnöke.

A Crysis 2 megjelenése március 22-én várható az Egyesült Államokban, míg Európába március 25-én érkezik, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények