Company of Heroes 3 - Fejlesztői videón a konzolos verziók

Alig egy hetet kell már csak várnunk és befutnak a PlayStation 5 és Xbox Series X/S verziók.

A Relic nagy múltú valós idejű Company of Heroes sorozata most először jelenik meg konzolokra - az RTS vezérlést úgy alakítva át, hogy a játékosok kontrollerrel is teljes mértékben irányíthassák a csatateret. Legújabb fejlesztői naplónkban a Relic belemerül a történelmileg kizárólag PC-re készült címek konzolokra való átültetésének folyamatába, valamint a funkciókba, amelyeket a játékosok kihasználhatnak, miközben Olaszország felszabadításán dolgoznak és Észak-Afrika sivatagjaiban harcolnak.

A Relic csapata nagyon izgatottan várja, hogy a Company of Heroes 3 PlayStation 5-re és Xbox Series S|X-re is megjelenjen május 30-án. Az irányítási sémát az alapoktól építették át, hogy intuitív felhasználói felületet biztosítsanak olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy azonnal kiadják a parancsokat, és teljes mértékben irányíthassák csapataikat a csatatéren. Ez megváltoztatja a Company of Heroes 3 játékmenetét, és megadja a játékosoknak azt a hatalmat, amire szükségük van a háború káoszában.

A Company of Heroes 3 Console Edition teljes irányítást biztosít a csatatéren az új 'Command Wheel' és 'Full Tactical Pause' segítségével. Ezek a teljesen új funkciók lehetővé teszik a játékosok számára, hogy egy pillanatra fellélegezzenek, stratégiát tervezzenek és azonnal parancsokat adjanak ki. Akár légicsapásokat hívsz, akár páncéltörő intézkedéseket vetsz be egy stratégiai pont védelmére, a Relic az újratervezett felhasználói felülettel és az új funkciókkal megkönnyítette a konzolos játékosok számára a mozgást, az erősítést, a védekezést és a felszabadítást.

Előzmények

  • Company of Heroes 3 teszt

    Rendkívül sokat kellett várni a Company of Heroes 2 folytatására, de az Olaszországba és Észak-Afrikába vezető harmadik rész ott folytatja, ahol a nagy előd abbahagyta.