Company of Heroes 2 - hivatalos bejelentés

Megtörtént a csoda, hiszen a Company of Heroes rajongók legnagyobb örömére a THQ immáron hivatalosan bejelentette a díjnyertes második világháborús környezetben játszódó stratégiai játék folytatását, a Company of Heroes 2-őt (COH 2). A sajtóközlemény alapján a COH 2 cselekmény nagy része a hófödte keleti fronton fog játszódni, méghozzá a Vörös Hadsereg szemszögéből. A sztori fő alappillérét az 1941 nyarán elindított Barbarossa hadművelet adja majd, amikor is Hitler felbontotta a szovjet meg nem támadási szerződést. A Führer és a Harmadik Birodalom hadi gépezete ekkor már két fronton harcolt Európában. A Barbarossa hadművelet célja a kulcsfontosságú orosz városok elfoglalása, valamint a Szovjetunió leigázása.

A taktikai elemekkel felvértezett stratégiai játékban a szovjetek oldalán kell hősiesen helyt állnunk a legsötétebb órákban. Az offenzívát mindenáron meg  kell állítanunk, majd pedig válaszcsapásként Berlin szívéig el kell jutnunk, ami a második világháború végét jelenti Európában.

A készítők egy forradalmi RTS játékot ígérnek a Company of Heroes 2 képében, amely tovább fogja emelni a mércét. A látványvilágért a továbbfejlesztett Essence Engine 3.0 fog felelni. Egyjátékos kampány mellett számíthatunk kooperációs együttműködésre és többjátékos módozatokra is.

A Company of Heroes 2 megjelenése valamikor 2013-ban lesz esedékes, kizárólag PC-re, a THQ gondozásában. (Reméljük addig nem mennek tönkre. Zsoccc)

Azóta történt

Előzmények