Civilization VI - Bemutatkozott a New Frontier Pass 5. csomagja

A legújabb pakkra kicsivel több mint egy hetet kell már csak várni.

A 2K ma bejelentette, hogy kritikusok által elismert stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass ötödik csomagja, a Vietnam & Kublai Khan Pack 2021. január 28-tól lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

A csomag tartalma egy új vezető és civilizáció, új alternatív vezetőként Kublai Khan Kínának és Vietnámnak, egy új játékmód, valamint egy új kerület a Preserve két új épülettel (Grove, Sanctuary).

Az új Monopolies & Corporations játékmód erőteljesebb gazdasági játékmenetet eredményez, amivel gazdasági birodalmakat építhetsz, hogy átélhesd érmékkel teli medencében úszásról szóló fantáziádat. Az új játékmóddal teljes iparokat tudsz kialakítani duplikált források köré. Az iparok hasznos bónuszokat biztosítanak városaiknak és stabilan ellátnak a Great Mechant pontokkal, amiből ha eleget gyűjtesz nagyvállalattá alakíthatod iparodat. Nagyvállalatoddal már termékeket is készíthetsz, amiket aztán a Stock Exchange és Seaport épületekben tárolhatsz. Amennyiben sikerül domináns szerephez jutnod a luxuscikkek utánpótlásában monopóliumot alakíthatsz ki, masszív mennyiségű aranyat és turizmust generálva.

A kiegészítő megjelenése előtt hamarosan egy First Look videó ad majd mélyebb betekintést a Vietnam & Kublai Khan Pack újdonságaiba.