2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Civilization bejelentés várható hamarosan?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu | Frissítve:

A széria hivatalos YouTube és Twitch csatornája órák óta streamel egy különleges adást, amelyen csak egy viharos, felhős égbolt látható.

Hirdetés

Frissítve: Megtörtént a bejelentés, február 14-én érkezik a Gathering Storm című kiegészítő, amely rengeteg újítást hoz a játékba. (Új civilizációk, világkongresszus, 21. századi technológiák, katasztrófák stb.)

Eredeti hír:

Nehéz elhinni, hogy a Civilization sorozat legutóbbi része már két éves, de pont emiatt gondolhatja sok rajongó úgy, hogy lassan ideje lenne már valami újat bemutatni a szériához. Néhány napja megjelent a 6. sorszámozott rész Nintendo Switch kiadása, de lehetséges, hogy hamarosan újabb bejelentésre számíthatunk. A Civilization hivatalos YouTube és Twitch csatornáján a lentebb látható élő közvetítés megy már órák óta, és egyelőre senki nem tudja, hogy pontosan mire készül a Firaxis Games csapata.

Egyesek már egy teljesen új folytatást vízionálnak, de a legnagyobb eséllyel inkább egy újabb Civilization VI kiegészítő bejelentés várható. (Néhány hete bukkant fel egy szivárogtató, aki szerint Vesuvius néven jön az új DLC)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.