Child of Light: Deluxe Edition az előrendelőknek

Elindult a Child of Light című játék előrendelési lehetősége, melynek keretében az Európában élő PC, PS3 és PS4 tulajdonosok most a normál kiadás áráért megkaphatják a Deluxe Editiont, feltéve, ha sietnek az előrendelés leadásával. A program dobozos és digitális változatban is megvásárolható lesz, melyekhez egyaránt járnak extra tartalmak, ha megvásároljuk - vagy előrendeléssel megkapjuk - a Deluxe Editiont.

A Deluxe Edition mellé járó extrák között találunk egy kézzel festett posztert, ami Yoshitaka Amano munkája, egy 24-oldalas keményfedelű könyvet, melyben szintén művészi rajzokat csodálhatunk meg, valamint egy Igniculust mintázó, világító kulcstartót. A dobozos példányok mellé ezenfelül egy extra küldetést, egy bónusz karaktert és egy csomag gyűjthető cuccot is kapunk.

A Ubisoft ezenfelül megerősítette, hogy a PlayStation 3 és PS4 kiadás vásárlása esetén teljesen mindegy, melyik platformra vesszük meg a programot, mindkét konzolon játszhatunk majd azzal. A Child of Light című játék megjelenése április 30-án várható, PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra, XBOX One-ra és Wii U-ra. A program ára 15 dollár/euró lesz.

Azóta történt

Előzmények