[Breaking News] Bejelentve az új Mortal Kombat UPDATE

UPDATE: befutott egy trailer is!

Tegnap írtunk róla, hogy a nemrégiben látott Mortal Kombat trailer nem a játékhoz tartozik, ezt Jeri Ryan erősítette meg nekünk. Mára viszont az is kiderült, hogy ennek ellenére készül a játék verzió is, ami előrevetíti azt, hogy nagy valószínűség szerint a Warner a filmet is elkészíti.

Most viszont a játék került előtérbe, amit a Warner bejelentett. A közlemény szerint az új részt a NetherRealm Studios készíti, élükön Ed Boonnal. Az új epizód PS3-ra és Xbox360-ra készül, ráadásul visszatérnek a gyökerekhez. Ami annyit tesz, hogy a sorozat aranykorát hozzák vissza, és 2D-be ültetik a játék harcrendszerét. Talán ez az egyik legjobb és legbiztatóbb döntés amit elkövethetnek. Ezzel szinte biztos, hogy a legtöbb rajongót már most kenyérre kenték, és ha még azt is hozzátesszük, hogy a sorozat védjegyének számító Fatality rendszer soha nem látott magasságokig emelkedik...

Csak remélni tudjuk, hogy mindez megvalósul és az egyik leghangulatosabb verekedős játék újra a trónra vagy legalább a helytartói székre ül. A játékban az ígéretek szerint kiválóan kidolgozott sztori mód is lesz, de akadnak majd online küzdelemre lehetőséget adó módok is. szóval ha minden jól megy 2011-ben egy igazán kellemes visszatérésre számíthatunk. Igen, talán ez a legkellemetlenebb az egészben, hogy minderre még sokat kell várnunk.

Azóta történt

Előzmények