Előzetes az új Mortal Kombat filmből

Közületek bizonyára sokan látták a Mortal Kombat című videojátékból készült filmet. A sztori röviden annyi volt, hogy a titokzatos Külső Világok császára meg akarta hódítani a Földet. Ahhoz, hogy ezt elérhesse, egymás után tízszer kellett győzedelmeskednie egy ősi, titokzatos viadalon, a Mortal Kombat-on, ahol a Föld legkiválóbb harcosai álltak ki a császár legjobb katonái ellen. Kilencszer már nyertek, és most kezdődött el a tizedik viadal.

A fenti történethez nagyjából hű marad az új film is, de ezúttal egy sokkal sötétebb,  kegyetlenebb és horrorisztikusabb feldolgozás van születőben, ami az előzetes alapján nagyon jónak ígérkezik. A mitikus fantasy világot egy modernebb, gyilkosokkal teli underground sztori váltotta fel, melynek az előzetes szerint Scorpion lesz a főszereplője.

A főbb szerepeket Michael Jai White (Jax), Jeri Ryan (Sonya Blade), Matt Mullins (Johnny Cage), Lateef Crowder (Baraka) és Ian Anthony Dale (Scorpion) játsszák majd, a film rendezője pedig Kevin Tancharoen lesz.

Megjegyzés: Néhol durva részek vannak az előzetesben, így aki ezekre érzékeny, annak a  videó megtekintése nem ajánlott!

Az egyelőre csak Mortal Kombat Rebirth munkacímen futó film megjelenése még nagyon messze van, a jelenlegi kiírás szerint csak 2013-ban tervezik bemutatni, de véleményem szerint megéri rá várni. Bár a modern külsőt szokni kell, mert egyáltalán nem hasonlít arra, amit a Mortal Kombat rajongók elvárnának, viszont a hangulatváltás kifejezetten jót tett a filmnek. Én mindenesetre várom.

Utóirat: Elképzelhető, hogy a fenti bemutató nem magából a filmből származik, hanem csak egyfajta ízelítő abból, hogy nagyjából mire számíthatunk. Mindenesetre akárhogyan is van, a végleges film bizonyosan jó lesz.

Azóta történt

Előzmények