Borderlands 2: Új DLC-k és szintemelés

Úgy néz ki, hogy a Borderlands 2 GOTY kiadása nem a napokban válik elérhetővé, ugyanis a Gearbox bejelentette, hogy szeptember 3-án érkezik az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge című DLC. Ráadásul ez a csomag pusztán egy négy részből álló "Headhunter Pack" első része lesz, melyben az új tartalmak és a szintkorlát emelés azt a célt szolgálja, hogy a játékosok megerősödjenek az utána érkező három DLC küldetéseire.

A szeptember 3-án élesedő Upgrade Pack Two tartalmazni fog egy négyfős "Digistruct Peak Challenge" nevű lehetőséget, ahol egy arénában küzdhetnek meg a játékosok a programban található ellenfelek hordáival. Egy újfajta szintrendszer is bemutatkozik, melynek neve "Overpower Levels" lesz. Maximális szint elérése után (72), ha a játékosok elkezdik az arénás küldetéseket, akkor Overpower szinteket kapnak, ezt követően pedig akár 80-as szintű ellenfelekkel is megküzdhetnek, hasonlóan erős lootért cserében.

"TK Baha’s Bloody Harvest" címmel fog megérkezni az első Headhunter DLC Pack októberben, melyet két másik is követni fog. A három bővítmény pontos megjelenési idejét még nem árulták el, csak annyit közöltek, hogy még az idei év végére kiadják az összeset. Árról egyelőre annyit mondtak, hogy mivel nem fognak annyi elemet tartalmazni, mint az eddigi DLC-k, így várhatóan kevesebbe is fognak kerülni. Aki kíváncsi a részletekre (küldetések, stb.), elolvashatja a forrásoldalon.

Azóta történt

Előzmények