Blood Knights - Bejelentés és videó

Egy új akció-RPG játékon dolgozik a Deck13 csapata, melyben egy vámpírvadász, Jeremy lesz a főszereplő, akit egyik küldetése során megharap egy titokzatos, szexi vámpírnő, Alyssa. Ennek következtében  vérkötelék alakul ki a hajdani ősellenségek között. A túlélés érdekében kénytelenek együttműködni, de hogy ez miként sikerül nekik, az rajtunk fog múlni.

A Blood Knights rengeteg véres küzdelmet tartogat, melyekben ellenséges vámpírokkal és a hőseinkre vadászó emberekkel egyaránt összetűzésbe kerülhetünk. A játékban fellelhető tucatnyi fegyveren és egyéb tárgyon kívül vámpírképességeinket is sokszor használni fogjuk a túlélés érdekében. A képen például Jeremy éppen a vérszívás durvább fajtáját mutatja be:

A Blood Knights című akció-RPG játék középkori környezetben játszódik, a végigjátszás során Jeremyt és Alyssát irányíthatjuk egyszemélyes játékmódban, de lehetőségünk lesz kooperatív harcra is, ahol egyik barátunkkal karöltve irthatjuk ellenségeinket. A kalandok során rengeteg ellenfelet találunk, melyek között akadnak erősebbek is, akiket csak speciális taktikákkal lehet legyőzni, ilyenkor Jeremynek és Alyssának egymást segítve kell használni képességeit.

A Blood Knights című akció-RPG játék megjelenése nyár folyamán várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. Az eddigi információk szerint digitális formában terjesztett játék lesz, melyet XBLA, PSN, valamint valamelyik PC-s digitális disztribútor kínálatában vásárolhatunk meg. Árról egyelőre nincs információnk.