Blood Bowl 3 - Jövő év elején jön a korai kiadás

Alapból a hamarosan megjelenő valódi társasjáték előrendelésével kapunk hozzáférést, de a fejlesztők szerint lesz egyéb módja is bejutáshoz.

Szeptember elején mi is írtunk róla, hogy készül a Blood Bowl sorozat harmadik sorszámozott része, amely az amerikai foci és a Warhammer Fantasy egyesítéséből létrejött társasjátékból született videojáték széria legújabb epizódja lesz. A Cyanide berkeiben készülő programról kezdetben az a hír járta, hogy jövő év elején érkezik, azonban nemrég kiderült, hogy ez csak az early access, azaz a korai kiadásra érvényes. Pontos dátumokat egyelőre nem kaptunk, illetve az sem derült ki, hogy ez a korai változat csak PC-re vagy konzolokra is megjelenik-e.

A korábban már látott előzetes

A Blood Bowl 3 végső kiadásáról egyelőre csak annyit tudni, hogy 2021-ben érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switch-re., az early access-hez hozzáférést alap esetben az új társasjáték előrendelésével kapunk, de a fejlesztők elmondása szerint lesz lehetőség a későbbiekben egyéb módon is bejutani a tesztelésre.