Black Ops 2: Kikerültek a Season Pass részletei

Nálam is előfordult már, hogy egy hír írása közben rosszul adtam meg annak kikerülési időpontját, így a vártnál előbb megjelent, sokszor félkészen. A Call of Duty: Black Ops 2 című játék weboldalát is emberek szerkesztik, akik néha hibáznak. Ez történt most is. Pár percig elérhetővé vált a játékhoz készülő Season Pass csomag részleteinek bejelentése. Bár a hibát viszonylag gyorsan korrigálták, valakinek sikerült képet készíteni róla, ami természetesen azóta már minden nagyobb oldalon kint van. Íme:

Nemrég írtunk a Zombi Módról, amit a készítők úgy jellemeztek, miszerint külön játékként is megállná a helyét. Nos, valóban külön játék lesz, mégpedig pénz szempontjából, ugyanis - ahogyan azt szerintem már akkor is sokan sejthették - külön DLC-ként lesz majd megvásárolható, négy térképcsomaggal egyetemben.

A Season Pass bejelentés szerint a négy DLC ára egyenként 15 USD (1200 MS Pont) lesz, de aki előfizet erre a lehetőségre, az 10 dollárral olcsóbban, "mindössze" 50 USD-ért hozzájuthat a komplett gyűjteményhez. Az ebben szereplő DLC csomagok majd 2013-ban válnak elérhetővé, az alapjáték novemberi megjelenését követően.

Azóta történt

Előzmények