Bizonyíték az Activision előfizetői rendszerre?

Régóta szóbeszéd tárgyát képezi, hogy az Activision egy előfizetői rendszert szándékozik bevezetni, ami azt jelentené, hogy például a népszerű FPS játékaik multiplayer részét csak akkor tudjuk használni ha fizetünk érte. Vagyis egy Xbox360 felhasználó számára ez azt jelentené, hogy előfizet a Live tagságra, majd előfizet az Activision tagságra, és csak így nyílik lehetősége arra, hogy mondjuk játsszon egyet a Modern Warfare 2 multiplayer részével. Ezt a pletykát már néhány elemző is pedzegette, és úgy vélik, hogy valóban ebbe az irányba tart az Activision.

Most egy videó jelent meg, amiben a Modern Warfare 2 látható. A videó készítője szerint a videóban látható ablak egyszer csak megjelent amikor kapcsolódni akart egy játszmához. A videón látszódik egy "Modern Warfare 2 Membersh..." felirat és ott a lehetőség a Microsoft pontok hozzáadására is. Természetesen a videó lehet akár hamis is.Az Activision állítólag már jelezte is, hogy nem valódi.

Az idő mindent eldönt majd, de egyáltalán nem lennénk meglepve ha valóban valami hasonló rendszert dolgozna ki a Call of Duty-k kiadója.

Azóta történt

Előzmények