Bemutatkozik a Far Cry 4 Yeti előzetes

Sokak szerint megérte várni a Far Cry sorozat 4. részére, ugyanis több szempontból is próbál újítani, emellett pedig újdonságokat is hoz a szériába. A Far Cry 4 az előzetes tervek szerint 5 DLC-t kap, amelyek közül az egyik csak a évadbérlet megvásárlásával lesz kipróbálható.  A fejlesztők most egy új előzetessel mutatják be a csomaggal érkező egyik bónusz küldetést.

Az évad bérlet ára egyáltalán nem tűnik vészesnek, mindössze 30 dollárt kell fizetni a következőkért:

  • The Syrenge - Kizárólag az éves bérlet megvásárlásával lesz elérhető ez a küldetés, amelyben egy ritka receptet kell megvédeni az őrült vezető, Pagan Min katonái elől. Egyedül, és kooperatív módban is játszható lesz.
  • Escape from Durgesh Prison - Ajay és Hurk Yuma börtönében szenved, csapatot kell összeállítani, hogy közösen megszökhessenek.
  • Hurk Deluxe Pack - 5 küldetés, amelye egyedül és kooperatív módban is végigjátszhatóak. Itt szerezhető meg a híres szigonypuska is.
  • Overrun - Zóna foglalós kompetitív játékmód, amelyben a Rakshasa vagy a Golden Path oldalát lehet választani.
  • Valley of the Yetis - Egy szerencsétlen helikopter baleset után a fagyos hegyvidéken kell túlélni, ahol nem csak az ellenséges játékosoktól kell tartani, hanem egy csapat Jetitől is.

Előzmények