Bemutatkozik a Far Cry 4 Season Pass

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Far Cry széria legújabb részének megjelenéséig, így egyre több információ, videó érkezik a fejlesztőktől. A legutóbbi bejelentésükben az éves bérlet részleteit árulták el, amelyben mind az egyszereplős, mind a többszereplős módok kedvelői megtalálják a kedvencüket.

A season pass a következőket tartalmazza:

  • The Syrenge - Kizárólag az éves bérlet megvásárlásával lesz elérhető ez a küldetés, amelyben egy ritka receptet kell megvédeni az őrült vezető, Pagan Min katonái elől. Egyedül, és kooperatív módban is játszható lesz.
  • Escape from Durgesh Prison - Ajay és Hurk Yuma börtönében szenved, csapatot kell összeállítani, hogy közösen megszökhessenek.
  • Hurk Deluxe Pack - 5 küldetés, amelye egyedül és kooperatív módban is végigjátszhatóak. Itt szerezhető meg a híres szigonypuska is.
  • Overrun - Zóna foglalós kompetitív játékmód, amelyben a Rakshasa vagy a Golden Path oldalát lehet választani.
  • Valley of the Yetis - Egy szerencsétlen helikopter baleset után a fagyos hegyvidéken kell túlélni, ahol nem csak az ellenséges játékosoktól kell tartani, hanem egy csapat Jetitől is.

A csomag 30 dollárért lesz megvásárolható, és már a Far Cry 4 premierjének napján, azaz november 18-án megvásárolható lesz Európában.

Azóta történt

Előzmények