Befutott a Wrath: Aeon of Ruin utolsó frissítése

A teljes kiadás a konzolos verziókkal legyütt valamikor a nyáron érkezik.

A KillPixel Games, a 3D Realms és a 1C Entertainment kiadta az eredeti Quake motorjával életre keltett dark fantasy-horror FPS, a WRATH: Aeon of Ruin korai hozzáférésű változatának harmadik és egyben utolsó frissítését. A teljes verzió 2021 nyarán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. A játék első hub világa tartalmaz egy vadonatúj The Hollow pályát, ami egy ősi fák és elfeledett romok tarkította erdő.


Ugyan a karanténban töltött év kihívásokat állított eléjük, a KillPixelnek így is sikerült elkészítenie a beígért korai hozzáférés frissítéseket. A WRATH: Aeon of Ruin azonban már 2021 nyarán fog megjelenni és további tartalomfrissítés nem várható. Ez az utolsó halasztás biztosítja, hogy a teljes játék megjelenjen PC-re és konzolokra három hub világgal, melyek közül a másik kettő is legalább olyan tartalmas, valamint gótikus horrorokkal és halálos mordályokkal teli lesz, mint az első. A pontos megjelenés egy későbbi időpontban lesz bejelentve.

„Ugyan a csúszások nem ideálisak, szerettünk volna még egy káprázatos utolsó frissítést kiadni, mielőtt kilőjük az éterbe” - mondta Frederick Schreiber, a 3D Realms alelnöke és a WRATH: Aeon of Ruin producere.

„A nyár talán távolinak tűnik, de szorgalmasan dolgozunk rajta, hogy a WRATH: Aeon of Ruin a lehető legjobb játék legyen.”