Battlefield 4 - középpontban a katonák és a dráma

A DICE vezetője Karl Magnus Trodsson arról beszélt, hogy a Battlefield 4 kampányának középpontjában a katonák története és az emberi dráma fog állni, míg a geopolitika és a háború a háttérbe szorul majd.

"Lehetséges, hogy ez eléggé közhelynek hangzik, de nem szeretnénk ismét a világban zajló nagy háborúkon és a geopolitikán keresztül elmesélni a játék történetét. Ez a játék nem a háborúról fog szólni. A háború a háttérbe szorul majd, mert a katonák történetéről és az emberi drámáról szeretnénk beszélni." - mondta el Karl Magnus Trodsson.

A Battlefield 4-ben lesz egyfajta "szociális komponens" is. Természetesen itt nem egy kooperatív módról van szó. Trodsson elmondta, hogy a fejlesztők szeretnék növelni az egyjátékos kampány újrajátszhatóságát, kapcsolatokat szeretnének teremteni a játékos döntései és az azt követő események és egyes karakterek sorsa között is. Trodsson azt reméli, hogy a Battlefield 4-ben a játékosok nem fogják majd magukat "magányos farkasnak" érezni.

A Battlefield 4 megjelenése az idei év vége felé várható, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox360-ra.

Azóta történt

Előzmények