Assassin toborzás!

Az Assassin's Creed játékok magyarországi forgalmazója egy érdekes játékra invitál minden rajongót, aminek részletei az alábbi közleményben találhatóak.

Testvériségünk tagjai hazánkban komoly templomos tevékenységre lettek figyelmesek. Ahhoz, hogy törekvéseik ellen eredményesen vehessük fel a harcot, megszületett a döntés, miszerint szükség van a Testvériség magyarországi társaságának megalapítására. Lépj Altair, Ezio és Desmond nyomába, csatlakozz Te is a Testvériséghez! Gyertek el a Toborzások helyszíneire és találkozzatok személyesen Ezio-val!

A helyszíneken Ezio Auditore beszél a Rend alapításáról és a 2011. november 12-én megrendezendő avatásról. Ezenkívül élőben megtekinthetitek, vagy akár meg is vásárolhatjátok a Magyar Assassin Rend jelképét, az Assassin gyűrűt:
A fentieken túl fantasztikus nyereményjátékra is sor kerül a helyszíneken, melyben Assassin’s Creed ajándékcsomagokat nyerhetnek a szerencsések. A játékban való részvétel feltétele egy eredeti Assassin’s Creed példány bemutatása (bármelyik epizód).

Helyszínek:

  • 2011. november 4. 17-19 óra, Camelotplaza - NyírPlaza – Nyíregyháza, Szegfű u. 75.
  • 2011. november 5. 17-19 óra, DVD Galaxis - Dunakeszi Auchan - 2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.
  • 2011. november 9. 18-20 óra, Platinum Shop - Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 45.
  • 2011. november 10. 18-20 óra, Konzolok Szervíze - Budapest, Hunyadi tér 12.

Azóta történt

Előzmények