Assassin tagjelöltek avatása

A több ízben emlegetett Assassin tagjelölt avatás újabb részleteit tette közzé a PlayOn. A közleményt alább olvashatjátok.

Az  Assassin’s  Creed Revelations megjelenése alkalmából, 2011. november 12-én, szombaton megrendezésre kerül a magyarországi Assassin Testvériség új tagjainak avatási ceremóniája. Az avatás a Hadtörténeti Múzeumban (1014 Budapest, Tóth Árpád sétány 40.  Bejárat a Kapisztrán tér felől) kerül megrendezésre 18 órától. A rendezvényen a partnereink és a sajtó képviselőin kívül részt vehetnek azon jelöltek, akik rendelkeznek a PlayON gondozásában megjelent Assassin gyűrűvel.

A helyszínen élőben kerül bemutatásra az Assassin’s Creed sorozat legújabb epizódja az Assassin’s Creed Revelations, ezenfelül némi étellel, itallal, jó társasággal és ráadásként egy meglepetés bemutatóval is szeretnénk kedveskedni vendégeinknek.

Ha rendelkezel Assassin gyűrűvel és szeretnél részt venni az avatáson, kérjük jelezd részvételi szándékodat 2011. november 10-ig az alábbi email címen: assassinavatas@playon.hu. A levélben írd le a gyűrűd sorszámát és a kuponon lévő kódot.

Nem rendelkezel Assassin gyűrűvel? Szeretnél részt venni az eseményen? Még nem késő, hogy beszerezd a gyűrűt, ami a belépésen kívül 1000 Ft kedvezményt is biztosít a játék árából a gyűrű megvásárlásának helyén. Keresd a gyűrűt a kedvenc boltjaidban, vagy látogass el valamelyik toborzásra.

Azóta történt

Előzmények